Typisch Hollands

Typisch Hollands...

Nieuwe volgers
Welkom nieuwe volgers, wat gezellig!!!! Laat een leuk berichtje achter zodat ik ook bij jouw kan kijken, als ik je nog niet volg.

Hollands gezind
Eigenlijk ben ik niet zo van dit soort creaties. Ik ben niet zo into oud-hollandse dingen. Momenteel daag ik mijzelf uit om eerst zoveel mogelijk producten te gebruiken die ik al heb en /of opmaak alvorens nieuwe te kopen.

En daarbij is het dan ook een uitdaging om er inderdaad nog iets geinigs van te brouwen. De rede waarom ik dit doe, uiteraard het geld ( die is serieus even op) en er komen dit jaar voor mij toch een paar flinke uitgaves die voor mij wel erg belangrijk zijn.


Persoonlijk verhaal
Zoals gehoorapparaten waar je toch een deel zelf van moet betalen en ik wel een beetje fatsoenlijke apparaten wil, waar ik weer met plezier naar verjaardagen enzo kan. Dat mijd ik allemaal, ook beurzen enzo. En dat is niet leuk. Je wereld wordt enorm klein.

Ik heb al 12 jaar chronische oorontsteking en hierdoor hoor ik nog maar 30 decibel aan beide oren en bepaalde tonen, hoor ik helemaal niet meer. Zeer binnenkort een operatie die hopelijk de ontsteking weghaalt. En als dat lukt dan 2 gewone hoorapparaten en anders 1 BAHA ( bone Anchord hearing aid, dan wordt een soort schroefje op je hoofd geplaatst en klik je daar het apparaat op) en 1 gewone.  Nu eindelijk een arts, die na 12 jaar, het probleem eerst wil verhelpen want ik ga elke 2 maanden naar de KNO, al 12 jaar, i.v.m verhoogd risico op een hersenvliesontsteking. Aardige man hoor, maar ben het wel zat nu om er steeds heen te gaan. En nu wacht ik op de oproep voor de operatie.  Afijn dat was een korte uitleg. :D   Een goed doel toch om mijzelf uit te dagen, lijkt mij.

Uitdaging
En ik vind het oprecht een leuke uitdaging om weer eens goed in mijn kasten te duiken en dingen op te maken, die er soms echt al jaren liggen. Juist ook de dingen, die je soms gekregen hebt.  Misschien moet ik er langer over nadenken.... geeft niks, ik heb geen haast haha.
Maar kraft en blauw vind ik wel altijd een mooie combo

Hoe langer ik er naar kijk, hoe leuker ik de kaart vind.

Fijne dag!
Diana

Challenges12 opmerkingen:

 1. Ik vind hem goed gelukt, mooi papier en een leuke Hollandse uitvoering.
  Succes met alles!!
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De uitdaging om eerst eens m'n voorraad, die flink is, op te maken, spreekt me wel aan: ik ga het in ieder geval proberen! Zo maak je dan in ieder geval ook kaarten die je eigelijk niet zou willen maken, maar je kaartje is echt hartstikke leuk hoor!
  Wat vervelend zeg om een chronische oorontsteking te hebben. Wat is gezondheid toch een groot goed. Ik wens je veel sterkte met de operatie en hoop echt dat het je wat oplevert. Hou je taai!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Gewoon doen!

   Ik mankeer wel meer hahaha. Maar dit is nu even mijn grootste obstakel :D

   Verwijderen
 3. Wat een leuke Hollandse kaart heb je gemaakt Diana. Leuk model en erg leuk samengesteld. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Af en toe eens kijken wat je nog allemaal hebt en je zal zien je vindt nog schatten op zolder.
  Ik vind het heel knap hoe je deze kaart hebt samengesteld.
  Allemaal leuke dingen op te zien en het modelletje is ook wel prachtig.
  Schitterend !
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede uitdaging van je!! En hij is heel mooi geworden je kaart!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je jezelf zo hebt uitgedaagd. Een leuk kaartje voor onze challenge, dank je wel voor het meedoen!
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is awesome! Thanks for sharing with us in the February Anything Goes + Valentine's Day challenge over at The Paper Funday Challenges! We hope you visit us often!
  Hugs,
  Leslie, PFC DT
  Love To Scrap 2

  BeantwoordenVerwijderen
 8. A beautiful design - love your card shape.

  Thanks for joining us at the Paper Funday Challenge.

  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen