Sorry

 Sorry

Ik ben momenteel bar weinig online. totaal geen kaart inspiratie. En natuurlijk wel de challenges inspiratie  kaarten maken. Die staan al een paar weken vooruit gepland. 

Eigenlijk wordt alles mij een beetje teveel.  Ik MOET van mijzelf van alles. 


Daarom reageer ik erg weinig op jullie. Dit komt echt wel weer... 

Ik merk dat ik het lastig vind omdat er mensen zijn die dagelijks bloggen en dagelijks reageren dan ok tig reacties terug krijgen en ik zie het hier idd ook enorm hard zakken, ene kant logisch maar toch stiekem niet leuk. Reageren hoeft ook niet! Niemand is verplicht. 

Voorjaar/zomer ben ik echt altijd met andere dingen bezig.  Zoals de tuin en lekker aan de haak binnen of buiten. Ik hoop wel dat jullie bij de challenges kijken waar ik de kaarten voor maak en ook mee doet! 
Dus ik ben er wel en dan met name op FB en instagram met lekkere nutteloze berichten, nouja niet helemaal hahaha. Alleen op de blog wat minder. 

Ook zijn wij bezig met een webshop op te zetten. Die komt binnenkort off online. 

Fijne dag

6 opmerkingen:

 1. Hoi Diana,

  Ach ik ben zelf ook minder aan het bloggen soms en dan weer meer omdat ik nog zoveel andere dingen doe zoals dierentuinen en fotograferen en en en hihi dus ik zal dat nooit tegen je gebruiken hoor en oo het weer was super (nu dan weer ff niet) dus dan ben je meer buiten bezig zo gaat dat nu eenmaal .
  Het gaat zoals het gaat en alles moet ook leuk blijven en geen moeten toch?
  Dikke knuffel
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Diana bloggen is absoluut geen moeten en voor jou geldt gewoon lekker doen waar je zin in hebt!
  Als jij iets plaatst probeer ik altijd te reageren, maar soms luktvdat niet ik kan ook niet elke dag iets plaatsen en ook doe ik niet meer mee aan challenges,het geeft me teveel druk
  Dus ik doe gewoon dingen die ik leuk vind
  Wat mij betreft hoef jij geen sorry te zeggen...
  Lekker genieten!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dank je wel. Ik weet het...
   Ga ik ook zeker doen.

   xx

   Verwijderen
 3. Je moet deze hobby vooral niet als een verplichting gaan zien. De ene periode maak je meer kaarten en blog je meer, op een ander moment is dit allemaal veel minder. Zo werkt het in ieder geval bij mij. Ik heb ook veel andere dingen die ik leuk vind en het kaarten maken vind ik nog steeds leuk, maar niet altijd. En dat moet kunnen!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen