Wandbord met kapstok

SORRY!
Sorry, dat ik weinig reageer op jullie. Sommigen bloggen echt altijd elke dag en soms wel vaker en dat kan ik echt niet bijhouden.  Bij mij gebeurt dat ook met vlagen maar dan is het vaak winter haha.  Toevallig deze aankomende dagen :D  Omdat het gewoon zo uit komt en ik het onderstaande ook nog even wil laten zien. 

Genieten
Ik ben voornamelijk lekker buiten nu. Genieten van het mooie weer. Net nieuwe schuttingen zelf geplaatst en hekwerk en een poortje. Nu de rest beetje doen in de tuin en lekker even de prioriteiten aanpassen aan de zomer en minder via de pc. Bloggen doe ik alleen via de pc en reageren ook. Ik heb zoveel mogelijk vooruit gewerkt met de DT's zodat ik de zomer echt kan relaxen. 

Wandbord
Potverdorie, zijn de schroefjes op. Dan maar even voor de foto zo doen. De haakjes zijn geprint met de 3D printer en deze kan je opklappen. 
Ik heb deze gemaakt op een stuk schuttinghout van 25 x 13 cm.  Mooie maat en niet zwaar.
Dit is een foto van mijn Miertje, zoals ik haar liefkozend noem. 

Je weet dat ze een eigen blog heeft?
Nee?
KLIK HIER!


Ik vind het erg gaaf geworden! 
Fijne dag
Diana

3 opmerkingen:

 1. Begrijp dat je niet elke keer kan reageren. Zelf er ook niet elke keer de tijd en energie voor. Geniet van het mooie weer. Het bordje is zo mooi geworden. Echt leuk gedaan. Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt Diana
  Leuk dat je ht helemaal zelf hebt
  ontworpen
  Liefs zmartha

  BeantwoordenVerwijderen