Mozaieken

Oh oh oh wat is dat leuk!!! Nee, ga het niet thuis doen want het geeft een enorme bende hahaha. 

Gister samen met mijn stiefdochter naar Harderwijk naar KreActief geweest om met z'n 2en een workshop mozaieken te volgen.  Het was al een flinke bedrijvigheid want er waren al meer groepen bezig, maar dat is leuk juist. Plek zat daar.  Alleen al binnen kijken is de moeite waard, het ligt praktisch aan de boulevard dus als je in de buurt bent, ga dan naar de Pasenstraat 1 en kijk even binnen. Het is een 600 jaar oud pand en nog gebruikt voor het overtollige water van de zee. Echt heel gaaf! Even rondgelopen en bedacht wat wij gingen maken want tjonge, wat kan je er veel mee... Ik had vogelbadjes genoeg in de voliere maar eigenlijk nog niets leuks voor op de grote tuintafel. Dus ik heb een kaarsenplateu gemaakt, met als achterliggende gedachten, de kleuren van mijn vogels. 


En mijn dochter heeft een betonnen schaal gepimpt als vogelbadje voor haar vogels.  Ze heeft zelfs het patroon enigszins aangehouden wat nog een beetje zichtbaar was op de schaal en de kleuren. Het is  geen zwart maar donkergroen. Het is een workshop van 3 uur en dan denk je, pffft zo lang, nou voordat je het weet, moet je zelfs beetje tempo maken hahaha. De tijd vliegt. 

Het was echt super gezellig saampjes en daarna even langs de gele boom gereden om ons en man/papa die thuis aan het oppassen was, op alle honden ( 3 in totaal) te voeren :D  

Ik ben kapot maar het was het waard! 

Fijne zondag! 
Diana


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk hebben jullie dit gemaakt fijne zondag xx,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi zeg deze mozaïek creaties, Diana
    Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat ontzettend leuk dat je reageert!
En dat je een leuke reactie achterlaat, speciaal voor mij!
Dat doet mij heel erg goed en motiveert mij ook enorm.
Kom je gauw weer terug?

Fijne dag
Diana